Clara Gispert presenta a Olot el seu àlbum debut ‘On and on’

Jazz, country, swing, pop…així sonava la sala el Torín aquest dissabte a la tarda amb l’espectacular concert de Clara Gispert. Després de donar-se a conèixer el 2020 amb la publicació de sis singles, Gispert ha presentat ‘On and on’, el seu àlbum de debut.


Clara Gispert, cantant: “Ha sigut tot un honor i un plaer venir aquí i actuar a la sala el Torín. Va ser una sorpresa per mi quan m’ho van dir, i em fa molta il·lusió.”

Les seves cançons parlen de les coses extraordinàries en l’àmbit quotidià, de l’amor, de les contradiccions latents en la societat i de la dona com a força impulsora, creadora i protagonista de la seva pròpia història.

Clara Gispert, cantant: “És un àlbum molt eclèctic, però cada cançó per ella mateixa em representa moltíssim. És un àlbum molt especial per ser el primer. Ha sortit aquest 2021 però hi ha cançons que tenen 4 anys i són cançons que s’han paït molt, s’ha pensat molt i han estat molt passades per dintre meu, és especial per això.”

La cantant aconsegueix fusionar, de manera delicada i expressiva, estils ben diferents com el jazz, el pop i el country i dotar-los d’un nou caire personal i actualitzat.

x