El terror torna a Castellfollit de la Roca amb la primera edició del ‘Wendolin’

Aquest dissabte al vespre la por, el terror, els fantasmes i les carbasses van tornar a fer acte de presència a la comarca. Castellfollit de la Roca va convertir-se en tot un paratge de la por per a grans, mitjans i petits amb la primera edició del Wendolin.


Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: “Tots coneixeu el barri vell de Castellfollit i dona molt de joc. Ha anat molt bé, està totalment caracteritzat i hi ha molts figurants. És el primer anys que ho fem, però jo crec que ha estat un èxit molt gran.”

De fet, més d’una quarantena de voluntaris han participat en la realització d’aquestes activitats. Però, d’on sorgeix tot plegat?

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: “Bàsicament d’un grup de voluntaris, que volien fer una activitat diferent a la Castanyada, celebrant la nostra tradició però barrejant-t’ho tot plegat amb la por que tant està de moda.”

I és que en aquest cas, les imatges de caps, fantasmes, sang i ossos, parlen per si soles.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: “Estem molt i molt contents que des de Castellfollit es faci això. Qui fa gran un poble tan petit com el nostre és la seva gent. Estem molt contents de la gent que ha vingut i esperem que en properes edicions vingui molta més gent.”

x