Gran reacció de la UE Olot per superar a la Guineueta i col·locar-se líders a la lliga (1-4)

La UE Olot s’ha col·locat aquest diumenge al vespre líder en solitari després de remuntar i golejar la Guineueta per 1-4. Un partit que no va esclatar en favor dels olotins fins a la segona part. Primer part amb ocasions dels dos equips: la més clara aquest travesser de Moha, després d’una gran passada de Killian, al minut 38. La Guineueta, però, tampoc es quedava curta i va tenir un parell d’arribades amb perill.


A la segona part els d’Albert Carbó ja es venien a veure el pitjor escenari. Els locals arribaven clarament a la seva àrea i al minut 53 Ferran Sánchez avançava la Guineueta i els d’Albert Carbó reclamaven mans. La Unió Esportiva Olot, però, va reaccionar i els killers van aparèixer. Jugada de Killian que remata a l’àrea petita Sergi Arranz per posar l’empat a un tres minuts més tard. Al 66, killian per Ferri i aquest des de la banda pràcticament passada de la mort i gol de Sergi Arranz. I ja al final del partit, al 87, centrada des de la banda dreta i gran acció resolutiva de Killian Villaverde, per posar l’un a tres. I en temps de descompte, Killian Villaverde encara en va poder fer més de les seves: passada d’Arranz i el quart. Les úniques males notícies del partit, les lesions d’Enric Vallès i Zaka.

 

D’aquesta manera, l’Olot aconsegueix el lideratge de la classificació. El Girona B no ha jugat i el Peralada ha empatat a casa davant el San Cristóbal. Bona resposta dels d’Albert Carbó lluny de l’Estadi Municipal.

x