Torna la ‘Revolta Escolar’ amb una nova jornada de pacificació del trànsit a la sortida de l’Escola al Pla de Dalt

Divendres a la tarda, aquests eren els únics cotxes que circulaven pels voltants de l’escola del Pla de Dalt. L’Associació de Famílies d’Alumnes del centre escola reprenia les accions de la Revolta Escolar iniciada el curs passat.


Pacificar el trànsit, promoure l’ús de la bicicleta i la mobilitat sostenible per recollir els nens i nenes a al col·legi i cohesionar socialment a famílies i alumnes amb activitats a la sortida del centre són els objectius d’aquesta iniciativa, que va funcionar molt bé el curs passat i de la qual els nens i nenes en són els màxims beneficiats.

Núria Pascal i Bosco Plans, AFA Escola del Pla de Dalt d’Olot: “És un dia per gaudir-lo, els nens i les nenes ho passen bé. Ara esperem que el consistori i les institucions tirin endavant les iniciatives i projectes que tenen a veure amb la mobilitat sostenible perquè la ciutat i les famílies ho necessiten”.

Després de mesos de pandèmia, aquesta és una bona manera de socialitzar i fer pinya. A més, els objectius de protegir el medi ambient, generar més seguretat als voltants de les escoles i promoure l’ús de vehicles sense combustió, són a l’ordre del dia i és el que necessita la societat actual.

x