16 alumnes del PTT Garrotxa ajuden a construir l’obra Delight de Lluèrnia a l’Hospici d’Olot

Un total de 16 alumnes i el professor tècnic del PTT Garrotxa del perfil de mecànica i electricitat han ajudat aquests dies a construir l’obra Delight de Lluèrnia a l’Hospici d’Olot. El tutor del PTT, Jordi Roca, ha qualificat la col·laboració entre el festival i els alumnes com una relació simbiòtica.


Jordi Roca, tutor del PTT: És una experiència molt gratificant: Posen en pràctica els coneixements rebuts aquests mesos. Quan veuen el resultat els agrada i els motiva a poder continuar treballant.

A Occident, el més poderós aliat de la bellesa ha estat sempre la llum. A Orient, en canvi, l’ombra té el valor estètic de revelar l’ànima dels objectes i dels espais. Partint d’aquesta idea, la instal·lació Deligth contraposa aquests dos aspectes clau de la percepció: la llum i la foscor. L’obra pretén amplificar i convertir l’Hospici d’Olot en un espai de ressonància musical i lumínica. La construcció la configuren 54 tubs florescents de dos metres instal·lats a les voltes de l’edifici.

Manel Quintana, artista de The Light: A mi personalment em sembla molt interessant poder treballar amb joves i poder col·laborar-hi a escala de producció, que és un camp molt interessant.

Una producció nova expressament per Lluèrnia. Els alumnes també participen en l’exposició de Marc Llorente situada a la Font de la Puda, al barri de Sant Roc.