‘Geometria’ de Roseland Musical arriba a Olot emmarcat en el Festival Lluèrnia

Una de les ciències més antigues del món, la Geometria, és el punt de partida i d’unió d’aquest espectacle hipnòtic i màgic, en què les figures geomètriques prenen cos a través de tres ballarins.


Esther Forment, responsable projectes educatius Teatre Principal d’Olot: És un espectacle de dansa, però de dansa amb projeccions 3D, molt immersiva. Els hi donem ulleres a tots els espectadors. Està recomanat a partir de 6 anys, per a tota la família. A banda de ser un espectacle que forma part del Festival Lluèrnia també és una rèplica del Sismògraf. Estem molt contents de portar-ho aquí a Olot perquè a tot arreu on ha anat, ha triomfat.”

Geometria és un desplegament fascinant d’imatges, música i moviment. Roseland Musical ha buscat, per a la seva nova producció, la col·laboració d’Onionlab, els amics perfectes, mestres del mapping i dels audiovisuals interactius, per crear un espectacle de dansa màgic i immersiu dedicat a fer ballar el triangle, el cercle i el quadrat, a dibuixar en l’espai figures geomètriques amb el llenguatge de la dansa contemporània, l’acrobàcia i el hip-hop. Un espectacle que farà que nenes i nens pensin que han entrat en un videojoc poètic i futurista, envoltat de raigs làser, cuques de llums en moviment i fantasies en 3D.

Es podrà veure al Teatre Principal d’Olot diumenge a les 5 de la tarda i forma part d’una de les propostes del festival Lluèrnia, que arrenca la seva 10a edició aquest mateix divendres.

 

x