La Vall d’en Bas, a l’expectativa de la decisió final per a una variant “mal plantejada”

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas s’ha mostrat sempre contrari al plantejament del projecte de la variant al seu municipi. Ara que el projecte està en mans de medi ambient i sembla ser que apunta cap a un carril per banda, no estan satisfets del tot però si alleugerits en certa manera. Des del consistori sempre havien defensat que, si es feia, s’havia de fer amb el mínim impacte possible.


Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “A la Vall ens fa molt mal aquest variant. Veient com sembla que s’acabarà fent, tot el que sigui minimitzar l’impacte que tingui, serà benvingut. No només es tracta de l’u més u”.

Tot i així, el nomenat recentment diputat de Medi Ambient a la Diputació de Girona continua defensant que aquest projecte està mal plantejat, i creu que la comarca i el país haurien de canviar la mentalitat en matèria de mobilitat i consum energètic sostenible.

 

 

x