Detenen un veí d’Olot per transportar 95 grams de marihuana

la Policia Municipal d’Olot va detenir aquest dilluns a la tarda un home de 26 anys i veí d’Olot, per transportar més de 95 grams de marihuana en una bossa de mà. Els fets van passar a Les tries quan els agents duien a terme tasques de control de trànsit al carrer Mestre Falla.


El detingut anava caminant, es va aturar en veure els agents i va deixar la bossa de mà a terra, per seguir caminant. Acte seguit, els policies van interceptar a la persona, van comprovar que hi havia a l’interior de la bossa (20 dosis de marihuana i cabdells). També duia diners en efectiu, bosses de plàstic buides i una bàscula. Els agents van detenir el noi per un delicte contra la salut pública i el van traslladar al la comissaria de la Policia Municipal d’Olot, per després ser derivat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

 

Foto: Policia Municipal

x