Quatre propostes del Festival El Petit es duran a terme a Olot

Del 13 al 28 de novembre, dotze ciutats de Catalunya, entre elles Olot, acullen la 17a edició del Festival El Petit , que enguany torna a la presencialitat després del parèntesi obligat per culpa de la pandèmia. El festival suposa la primera immersió cultural per a molts infants, donat que és una proposta pensada per a nens i nenes d’entre 0 i 5 anys.


Eulàlia Ribera, codirectora del festival El Petit: El seu objectiu és acostar les arts per a la primera infància i a les seves famílies però també volem que sigui un espai de reflexió, per saber què necessitem i demés.

A Olot es podran gaudir de quatre propostes. El dia 20 de novembre, a dos quarts de sis de la tarda al Teatre Principal es podrà gaudir de l’espectacle ‘Bestiari Vegetal’, pensat per a infants de més de 3 anys. D’aquesta mateixa funció es farà una activitat escolar el dia 19. El di 21, també al Teatre principal, a les cinc de la tarda, s’oferirà ‘Nataman’, un espectacle de dansa contemporània per a nens i nenes de 2 a 5 anys. A la capital garrotxina, també s’oferiran dos tallers: ‘Fibres vegetals’, el 19 de novembre a dos quarts de sis de la tarda a la Carbonera i ‘El joc de la creativitat constant’, el dia 21 de novembre a les onze del matí, també, a la Carbonera.

Els organitzadors del festival reivindiquen, un cop més, la importància d’apostar per aquest tipus de propostes, necessàries per a la cultura d’avui i per la del futur.

Eulàlia Ribera, codirectora del festival El Petit: S’ha d’entendre que els arts per a la infància són imprescindibles, s’han de cuidar i es necessiten recursos, per garantir una seguretat i l’atenció que es mereixen els més petits.

x