L’Ajuntament d’Olot confirma onze contractacions més emmarcades dins dels Plans Ocupacionals

El consistori olotí ha contractat a 7 persones per al projecte ‘Fem el barri vell bell’ emmarcat dins el programa ‘Treball als Barris’.


Estanis Vayreda, regidor de Promoció de l’Ajuntament d’Olot: “L’objectiu és millorar i potenciar la neteja del Nucli Antic, alhora que conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de tenir cura dels espais compartits”.

Amb un contracte de nou mesos, tots ells treballaran per aquesta tasca, amb una de les persones fent de supervisora.

És un suport per a les brigades municipals per agilitzar les tasques de neteges extraordinàries i procurant pel manteniment de la ciutat.

Dins del mateix programa, s’ha iniciat el projecte anomenat ‘Suport en Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació a l’Aula de Recerca de Feina’, l’Ajuntament també ha contractat a un tècnic que durant el proper mig any atendrà els usuaris que visitin l’Aula Oberta de DinàmiG, aportant suport.

S’ha donat continuïtat, també, a tres persones, tècniques d’inserció sociolaboral, per al projecte anomenat ‘Dispositiu d’Inserció Sociolaboral’.

Per últim, l’Ajuntament d’Olot ha contractat per sis mesos a un total de 5 joves en pràctiques dins el programa ‘Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya’.

Les contractacions són finançades per la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economia Social.