Nova jornada pels equips garrotxins: en quina situació es troben?

Ja fe setmanes que les lligues amb presència d’equips garrotxins estan en marxa i arriba un nou cap de setmana amb noves jornades de lliga.


Al futbol territorial la majoria d’equips garrotxins ja han jugat vuit jornades de lliga. A Segona Catalana, Sant Jaume i Bosc de Tosca estan a l’alça, mentre que el Besalú ha baixat posicions a la taula respecte es primeres jornades. Tots tres juguen dissabte a la tarda. A Tercera Catalana, un derbi aquesta jornada: Garrotxa – Sant Privat, diumenge a les 11 del matí. De moment, diversos equips com Les Preses, Les Planes, Sant Privat i EF Garrotxa, estan lluitant per enganxar-se al grup capdavanter a la classificació. A Quarta, de la seva banda,dos derbis aquest cap de setmana: Les Preses B – Maià i Vall d’en Bas – Atlètic Olot. Sant Pere Màrtir Castellfollit i Joanetes estan a quatre punts del líder Bescanó B.

En bàsquet, aquest cap de setmana destaca el derbi a Tercera Catalana femenina entre el Club Bàsquet Vall d’en Bas i l’Escola Pia, per posar en joc, novament, el lideratge del grup. L’anada va guanyar la Pia i aquest dissabte a les quatre de la tarda el duel es jugarà a la vall. De la seva banda, la Pia mirarà de tornar a recuperar la bona inèrcia dels primers partits, amb el duel contra l’Escala, mentre que el Vall d’en Bas, invicte a la lliga amb quatre victòries, descansa aquesta jornada.

El sènior masculí del Vòlei Olot, situat a la part mitja de la taula a la Primera Estatal, visita aquest dissabte al Sant Martí, a dos quarts de nou del vespre. El Divisió d’Honor del Club Tennis Taula Olot, reprèn la competició aquest diumenge a casa contra el Mataró, a partir de les onze del matí, amb l’objectiu d’anar sumant punts per assegurar un dels tres primers llocs del grup. El Primera Catalana del Club Natació Olot de waterpolo recupera el partit a domicili contra el Sallent. De moment els de Jan Ibern han començat bé la temporada, situats sisens a la part mitja de la taula. De la seva banda, el femení del Garrotxa-Banyoles-Ripollès Rugby rebran l’Alt Empordà, a la segona jornada de la Tercera Catalana.

Aquesta jornada descansa l’Hoquei Olot, que en la darrera jornada va guanyar el seu primer partit a l’OK Lliga Plata; també el femení de la Unió Esportiva Olot, que es troben situades a la part mitja baixa de la taula al grup segon de la Primera Catalana; el sènior femení del Club Vòlei Olot, que des de fa unes jornades ha remuntat i es troba en plena lluita per situar-se entre les quatre primeres a la primera fase, després de set jornades. I el masculí del Banyoles-Garroxta Rugby, que estan situats còmodament a la quarta posició a la Divisió d’Honor.