Elena Diana i Joan Gallach, nous Pubilla i Hereu d’Olot

Elena Diana, del barri de Sant Roc, i Joan Gallach, del barri de Sant Miquel, han estat elegits aquesta nit els nous Pubilla i Hereu d’Olot. Enguany, la proclamació d’Hereus i Pubilles només comptava amb dos barris a la capital garrotxina. Els nous representants de la ciutat han assegurat que el guardó els ha generat una gran il·lusió i han mostrat la seva satisfacció.


L’acte ha comptat amb les intervencions dels darrers Hereus i Pubilles d’Olot i Garrotxa. El músic Pol Ferrés ha amenitzat la jornada amb tres cançons. També han intervingut el president del Consell Comarcal, Santi Reixach, i l’alcalde d’Olot, Pep Berga. L’esdeveniment ha conclòs amb una fotografia de rigor dels nous Hereus i Pubilles amb les autoritats. La celebració continua amb el tradicional sopar al Restaurant La Deu i un ball.

x