El Restaurant la Deu acull més de 300 persones en una readaptada Festa de Pubilles i Hereus de la Garrotxa

12 representants d’hereus i 12 representants de pubilles, entre barris d’Olot i pobles de la Garrotxa. Però només quatre podien ser els nous representants de la ciutat i comarca. Elena Diana i Joan Gallach es van proclamar dissabte a la nit nous Pubilla i Hereu d’Olot, mentre que els germans de Begudà, Júlia Plana i Adrià Plana, es van convertir en els nous Pubilla i Hereu de la Garrotxa.


Elena Diana, nova Pubilla d’Olot: La veritat és que no m’ho esperava gens. M’ha fet molta il·lusió. Espero fer-ho el millor possible.

Joan Gallach, nou Hereu d’Olot: Ho afrontem amb molta il·lusió. Fer-ho la millor possible i a voltar, tant per la Garrotxa com a la resta de Catalunya.

Adrià Plana, nou Hereu de la Garrotxa: Sempre fa il·lusió representar la comarca de la Garrotxa. Som uns privilegiats, perquè molta poca gent pot fer-ho.

Júlia Plana, nova Pubilla de la Garrotxa: És un honor representar tota la comarca. Portem tota la vida vivint aquí, ens sentim molt d’aquí i és un honor.

L’acte, conduït pel periodista Albert Brosa, es va celebrar al Restaurant la Deu i va comptar amb l’assistència d’unes 300 persones. Enguany, el Centre d’Iniciatives Turístiques va decidir readaptar el format, a causa de la pandèmia i la proclamació es va fer abans que comencés el sopar. L’esdeveniment va comptar amb la intervenció de les màximes autoritats, com ara l’alcalde d’Olot Pep Berga o el president del Consell Comarcal Santi Reixach. També van intervenir els darrers Pubilles i Hereus d’Olot i la Garrotxa. No va faltar l’ambient i el caràcter festiu que caracteritza la jornada, que va acabar amb un ball.

x