L’Olot salva un punt amb un gol en l’últim minut contra el Granollers (1-1)

La Unió Esportiva Olot ha aconseguit salvar un punt aquesta tarda a l’Estadi Municipal amb un gol de Moha en l’últim minut davant el Granollers. L’Olot ha tingut moltes ocasions, però avui no ha sigut el dia de la definició per als vermells. Killian ha començat el matx molt endollat i amb dues oportunitats clares. El Granollers, però, també ha volgut imposar la seva llei i ho provat nombrosos xuts de llarga distància. Eloi Amagat ha llançat una falta fregant el travesser just abans d’acabar la primera part.


A la represa, l’Olot i el Granollers han intentat estrenar el marcador amb un joc ofensiu. Èric Vilanova gairebé ho aconsegueix, amb un llançament llunyà que ha marxat fora per ben poc. Carbó ha donat entrada a Ferrón, Moha i Carles Mas. Debutava el central aquesta temporada. Però en una jugada de mala sort, Gerard Batalla s’ha fet gol en pròpia porteria al minut 67. La diana ha tocat l’ànima dels olotins, que han intentat refer la situació. Bigas, per banda esquerra, ho intentava, però ha sigut Moha qui, amb un precís llançament des de fora l’àrea, ha sorprès el porter visitant en el minut 90. L’Olot salva un punt in extremis i continua sent líder amb 21 punts, això sí, amb un partit més jugat. Els vermells visitaran la pròxima jornada el camp del Peralada, el conjunt que entrenava Albert Carbó la darrera temporada, en un derbi especial pel tècnic olotí.