Bon inici de lliga dels dos 3a femenins del CB Vall d’en Bas i l’Escola Pia

L’inici de lliga a la Tercera Catalana femenina de bàsquet pel Club Bàsquet Vall d’en Bas i l’Escola Pia està sent immillorable.


Fins al moment, els dos equips han guanyat sis partits i només n’han perdut un: el que s’han vençut mútuament. La Pia en el derbi de la primera volta i el Vall d’en Bas en el derbi del passat cap de setmana. El Vall d’en Bas és líder del grup segon en aquesta primera fase amb l’avaraix a favor. Les Escolàpies de Figueres, però, amenacen en trencar el lideratge dels equips garrotxins.

Joan Danés, entrenador Escola Pia: Ara vindrà la fase seriosa, forta. I ens calcifiquem els primers de cada grup i els millors segons. Nosaltres creiem que entrarem segona posició tot i que aquest cap de setmana tenim un partit complicat contra el Figueres (terceres).  A La segona fase els partits seran de més nivell i més lluitats.

L’Escola Pia valora positivament l’estrena que han tingut en aquesta nova categoria per a elles, tot i que s’esperaven més nivell des del principi de la temporada. Segons el tècnic del club olotí, alguns partits tenen una intensitat que no ajuda a que l’equip millori.

Joan Danés, entrenador Escola Pia: L’expectativa que teníem era fer partits de més intensitats. Hi ha equips que no és que donin la talla, sinó que són d’una altra dia. I Això fa que de vegades ens relaxem i ens creiem, potser, una mica més bones del que realment som.

De la seva banda, el Vall d’en Bas ha iniciat una temporada més en aquesta categoria, amb noves incorporacions.

Anna Masó, jugadora CB Vall d’en Bas: Tenim noves incorporacions que ens han sumat molt, però encara no ens coneixem gaire. I els entrenaments els basem molt en la tàctica.

Pel que fa objectius, de moment poc definits. A l’espera de com vagi la lliga, espacialment la segona fase.

Xavi Sáez, entrenador CB Vall d’en Bas: Els nostres objectius són pesar-nos-ho bé, divertir-nos, que totes es sentin partícips i després ja setmana a setmana, veurem on estem i què podem fer.

 

 

 

 

x