Els Premis E-TECH reconeixen Anna Navarro i la iniciativa Garrotxa Approp

El Premi Referent E-TECH no es va fer esperar aquest dilluns a l’entrega dels guardons de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona.


La garrotxina Anna Navarro Descals, coneguda com a Anna N Schlegel, vicepresidenta de producte, mercats internacionals, infraestructura global i glocalització de Procore Technologies, apareixia com a flamant guanyadora en un vídeo agraint el guardó ja que es trobava de viatge. L’associació l’ha reconegut per la seva brillant trajectòria internacional i el seu compromís amb el territori.

Anna Navarro, guanyadora Premi Referent E-TECH: “Si faig tantes coses és gràcies a la disciplina i l’ordre. Tinc ajudants i tots els dies organitzats, ja sigui dimarts o dissabte”.

Navarro, que l’any passat va ser elegida la dona més influent del món en l’àmbit tecnològic, no va ser l’única garrotxina reconeguda en aquesta nit de premis. L’empresa Novostorm va endur-se el Premi a la millor iniciativa en l’administració local per GarrotxaApprop, l’aplicació vinculada a quatre associacions d’Olot, a partir d’un disseny de Gràfic Roll, que permet comprar i obtenir punts i descomptes, promocionant el comerç de proximitat. Tot i haver estat l’única candidata a optar a aquest premi, l’associació ha volgut reconèixer la qualitat de la proposta i les fites aconseguides.

Eva Romero, guanyadora del Premi a la millor iniciativa en l’administració local: “L’aplicació ha generat més d’un milió d’euros en premis, estem molt contents”.

El vespre va començar amb la conferència d’anteriors guardonats amb el Premi Referent E-TECH, entre els quals es trobava el veí de Besalú Ramon Brugada, guanyador l’any passat per les fites aconseguides en l’àmbit mèdic i de la salut.

x