Humor amb una matinal ‘Depariure’ a l’entorn del pont medieval de Sant Joan les Fonts

Humor i molt més. Sant Joan les Fonts va organitzar diumenge una matinal ‘Depariure al Pedreguet, situat al voltant del pont medieval. Nens, nenes i adults van poder gaudir, en primer lloc, de l’espectacle Bibelula, de Toti Toronell, on l’artista desplega un univers surrealista, es deixa endur per les emocions i convida a viatjar amb ell en un espectacle sense sentit.


Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: Intentem acostar l’humor a les famílies a través de situacions còmiques i universos personals de les companyies.

Després va arribar el torn de Teatro Sobre Ruedas, amb l’obra Ambicions. Una dona violonista va oferir un concert desconcertant, ple d’humor i poesia, i on va voler demostrar la idea que el tamany importa. Per concloure l’activitat, Roi Borrallas va presentar Solo, una obra que reflexiona la manera en què el pallasso torna a la realitat després d’una funció d’èxit.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: De moment, és un primer contacte amb aquest tipus d’activitat a l’aire lliure amb els pallassos. És un inici i, de moment, estem contents de la participació que hi ha.

Una primera trobada que no va deixar indiferent als assitents. Les cares dels infants parlen per si soles.