Mieres tira endavant la 35a edició d’una Fira de l’Intercanvi amb segell propi

Així d’entretingut era l’ambient a Mieres aquest diumenge. La Fira de l’Intercanvi és un dels esdeveniments de l’any al poble, que tira endavant una iniciativa amb segell propi per aprendre a valorar les petites coses. Un certamen únic i diferent que, lluny de buscar comprar i vendre, vol fomentar el fet de compartir, col·laborar i coincidir amb gent d’arreu de Catalunya.


Tothom qui ho va voler va poder intercanviar-se tots aquells objectes que ja no fan servir i que potser algú altre encara en faria ús, i viceversa. El municipi es omplir de parades de tota mena amb materials molt variats des de primera hora del matí. Hi havia des d’estufes fins a material esportiu, passant per objectes d’època, càmeres de fotos, sabates, decoració… Algunes persones hi anaven per primera vegada… d’altres hi exposen cada any.

Beatriz Rodríguez: “Fa molts anys que vinc, crec que des de la primera edició. Primer actuava amb un grup de cercaviles, i ara intercanvio. És molt divertit”.

Julia Yuste i Carol Cardona: “Fa poc que hem vingut a viure aquí i hem decidit venir ben d’hora al matí. Està molt bé, ens està agradant molt”.

És la 35a edició de la Fira de l’Intercanvi, que tornava després d’un any aturada per la pandèmia i, com de costum, amb un escenari obert.

x