Detenen a Olot dues persones pel robatori amb violència d’un telèfon mòbil

La Policia Municipal d’Olot ha detingut aquest diumenge a dos joves, de 19 i 20 anys, veïns d’Olot, per un robatori amb violència. Els fets van succeir la matinada de diumenge 14 de novembre, pels volts de 2/4 de 7 del matí, quan els dos detinguts van robar-li el mòbil a un altre jove que caminava pel carrer Sant Antoni Maria Claret. Mentre un d’ells agafava la víctima pel coll i l’increpava, l’altre detingut – que portava una bicicleta- va aprofitar per robar-li el telèfon i van marxar del lloc dels fets en direcció al barri de Sant Pere Màrtir. Ràpidament, la víctima va alertar a la Policia Municipal d’Olot que es van personar al lloc dels fets i va acompanyar-lo fins a dependències policials. Va ser a la comissaria que els agents van poder localitzar la senyal de geolocalització i ubicació del telèfon mòbil sostret. A través de la posició del telèfon els agents van aconseguir enxampar els lladres a l’altura del camí de Teuleria. Un cop detinguts, van ser posats a disposició dels Mossos d’Esquadra.

x