La junta d’accionistes de la UE Olot aprova un pressupost de 620.000 euros per aquesta temporada

La Unió Esportiva Olot ha dut a terme aquesta setmana la junta general d’accionistes, amb l’aprovació de tots els punts de l’ordre del dia inclosos els comptes, presentant un pressupost amb superàvit. Nova temporada per l’entitat olotina enguany, però, jugant a Tercera. Tot i la pandèmia i els descensos, el club ha aconseguit tancar els dos darrers anys en positiu i mantenint el gruix important de socis com de patrocinadors. Enguany també es fa palesa la reducció pressupostària.

Joan Agustí, president UE Olot: El pressupost d’aquest any respecte el de l’any passat baixa ostensiblement. Passem d e tenir un pressupost de 1.100.000 euros a un pressupost de 620.000 euros.

Tot i així, el club ha tornat a deixar clara la implicació i compromís dels membres de la junta. Tots els membres continuen i alguns d’ells porten dècades a l’entitat, donant així una estabilitat al club. Una realitat diferent a la d’altres clubs d’arreu del territori.

Joan Agustí, president UE Olot: Evidentment després d’un descens però ara amb el centenari, no hi ha relleus en junta. Seguim tots igual de compromesos. No crec que hi hagi gaires clubs a Catalunya que tinguin juntes amb membres que faci 17 anys, 15 anys, 12 anys, 10 anys, 5 anys, 3 anys els que menys… que continuem aquí. Per tant, tots compromesos amb la Unió esportiva Olot.

Ara bé, segons el president del club, Joan Agustí, si la gent el que realment vol és que la Unió Esportiva Olot creixi i sigui un equip més gran, necessita molts més del miler de socis que té en l’actualitat.

Durant la junta, es va reconèixer al directiu del club i director general de Royalverd Eudald Morera, amb la medalla d’honor.

x