Les Cols participarà a la Fira Orígens amb una ponència que presenta una mostra de cinc plats

El Restaurant Les Cols d’Olot seguirà sent un fidel participant de la Fira Orígens. Enguany, hi participarà amb la ponència ‘Horitzó verd & sostenible’ a càrrec de les tres filles de la xef Fina Puigdevall, la Carlota, la Martina i la Clara.

Martina Puigvert, cuinera de Les Cols: Hem volgut presentar cinc plats, a través dels quals volem transmetre i explicar la filosofia del restaurant, basada en la sostenibilitat.

El brou volcànic que el restaurant dona com a benvinguda en el menú degustació, un plat amb el fajol com a protagonista i un xai acompanyat d’aliments que constitueixen la seva alimentació i producció seran alguns dels exemples de les mostres. També serviran un ou de diferents colors i verdures, acompanyat de blat de moro. Les postres no podien faltar.

Martina Puigvert, cuinera de Les Cols: Un postre que maridem amb un xampanyet de saüc.

El restaurant ha volgut mostrar el suport a aquest tipus de fires, ja que, diuen, donen visibilitat als productors i a la zona. Durant la ponència, també mostraran un estudi realitzat aquest any sobre la circularitat de l’establiment per conèixer en quin punt es troba pel que fa a la sostenibilitat. La xerrada tindrà lloc dissabte a les 7 de la tarda de forma gratuïta per als visitants de la fira.

x