El Restaurant Les Cols d’Olot seguirà sent un fidel participant de la Fira Orígens. Enguany, hi participarà amb la ponència ‘Horitzó verd & sostenible’ a càrrec de les tres filles de la xef Fina Puigdevall, la Carlota, la Martina i la Clara.
Martina Puigvert, cuinera de Les Cols: Hem volgut presentar cinc plats, a través dels quals volem transmetre i explicar la filosofia del restaurant, basada en la sostenibilitat.
El brou volcànic que el restaurant dona com a benvinguda en el menú degustació, un plat amb el fajol com a protagonista i un xai acompanyat d’aliments que constitueixen la seva alimentació i producció seran alguns dels exemples de les mostres. També serviran un ou de diferents colors i verdures, acompanyat de blat de moro. Les postres no podien faltar.
Martina Puigvert, cuinera de Les Cols: Un postre que maridem amb un xampanyet de saüc.
El restaurant ha volgut mostrar el suport a aquest tipus de fires, ja que, diuen, donen visibilitat als productors i a la zona. Durant la ponència, també mostraran un estudi realitzat aquest any sobre la circularitat de l’establiment per conèixer en quin punt es troba pel que fa a la sostenibilitat. La xerrada tindrà lloc dissabte a les 7 de la tarda de forma gratuïta per als visitants de la fira.