Santa Pau vol el consens dels veïns per pasar a la fase dos del pla d’accés i mobilitat al Nucli Antic

El passat 7 de novembre veïns, tècnics i representants polítics es van reunir al Centre Cívic de Santa Pau per especificar els detalls de la segona fase de les ordenances d’accés i mobilitat al Nucli Antic. Durant la primera fase, el barri ha experimentat amb senyalització de limitació d’accés i habilitació de les zones d’aparcament. Ha estat una etapa d’avaluació continuada amb la població, l’Ajuntament i els agents clau implicats.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: “Estem molt satisfets perquè es va preguntar als veïns si estan satisfets o tirarien vuit mesos enrere. Cap d’ells va dir que es faria enrere i això vol dir que estem avançant”.

Aquesta segona fase consistirà en posar en marxa el sistema de lectura de matrícules. Durant els primers tres mesos, s’enviaran notificacions a infractors. Passats entre sis i nou mesos, es començarà a sancionar.