L’Olot ja té una samarreta commemorativa per al Centenari

Pere Gelis, dissenyador de la samarreta del Centenari: “Un gran club mereix una samarreta com aquesta, commemorativa dels seus 100 anys”.

Jordi Reyes, directiu de Comunicació de la UE Olot: “És un orgull que hi hagi tants actes commemoratius, estem convençuts que seran un èxit”.


Aquesta que porta posada el capità del primer equip, el besaluenc Albert Blázquez, és la samarreta del Centenari de la Unió Esportiva Olot. Inspirada en la que portava l’Olot FC en els seus inicis, el 1921, és molt semblant a la que va portar el Barça l’any 99, commemorant també els seus cent anys d’història. Precisament el Barça serà el convidat d’honor i de luxe d’aquesta cap de setmana. La comissió del Centenari té preparats dos plats forts. El primer un partit de veterans, aquest dissabte a les 16.30, entre els de l’Olot i una delegació de l’Agrupació de Veterans del FC Barcelona, amb Jofre Mateu, Okunowo i molts mites més. Durant el matx, es sortejaran samarretes signades de Gerard Piqué i Ansu Fati.

Pep Solés, Comissió Centenari UE Olot: “Esperem que vingui molta gent. Sortejarem dues samarretes sigandes per jugadors de primer nivell i serà un partit entre jugadors de 40-50 anys. Amb l’Olot hi juguen Abel Solé, Xevi Berga o Carles Villaplana entre d’altres”.

Després del partit, cita a la Sala El Torín. S’hi durà a terme una taula rodona que pentinarà moments històrics de la vida del club. ‘Quan en Gamper i el FC Barcelona van venir a Olot’. Serà a càrrec de Josep Bobé, Enric Calpena i Margarida Casacuberta, en una activitat complementària a l’exposició “Olot. Cent anys d’un club de futbol”. La taula rodona començarà a les 19.00.

 

x