El somni d’Adrià Homs: publicar el seu llibre de somnis

Somiar és una experiència que no costa diners. Nens i nenes d’arreu del món en tenen cada dia, tot i que no tots somien en les mateixes coses. N’ha que somien en grans coses, d’altres es conformarien amb ben poc si ho mirem des del punt de vista occidental. 25 històries recullen somnis des de nens de països pobres fins a d’altres dels continents més desenvolupats econòmicament.


Adrià Homs, mestre, viatger i autor del llibre: “És curiós veure com cada somni porta implícita una cultura, una manera de viure i una societat”.

I és que mentre uns somien en capturar tots els Pokémon del món, d’altres somien en tenir pares. Històries impactants que no deixen indiferent però que estan farcides d’aprenentatge per als més menuts. Cada història ve acompanyada d’una il·lustració obra d’artistes del territori que hi han col·laborat desinteressadament.

Adrià Homs, mestre, viatger i autor del llibre: “És una iniciativa on hi han col·laborat il·lustradors i il·lustradores de manera desinteressada. Seria molt bonic que tirés endavant”.

El somni d’Adrià Homs és fer realitat aquest llibre i repartir-lo per totes les escoles de Catalunya. Es pot participar a la campanya de micromecenatge a verkami.com, cercant ‘Somiem? El llibre dels somnis’.