Olot i Peralada es veuen les cares en un duel farcit d’al·licients

No és un partit més. Ni per al tècnic de l’Olot ni pel del Peralada. Héctor Simón i Albert Carbó es veuran les cares amb els escuts girats però amb ambició.


El Peralada-Olot és un dels partits marcats al calendari davant de dos dels equips més forts de la lliga. De fet es disputaran el liderat. L’Olot vol salvar l’avantatge del partit de menys que suma el Peralada i Albert Carbó està segur que, tot enfrontar-se a un equip molt sòlid defensivament -és el segon conjunt que menys gols ha encaixat- es tracta d’un partit que no s’assemblarà a cap altre.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: “És un derbi i qualsevol detall o un gol pot canviar el pla de partit per als dos equips. Són un equip molt sòlid i haurem de fer un gran partit”.

Les baixes al Peralada no influeixen en el plantejament de l’entrenador de l’Olot, que creu que els empordanesos recuperaran efectius i fins i tot ho prefereix.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: “Al final hem de jugar els millors contra els millors. Això és futbol i és el més atractiu”.

Carbó tindrà la baixa d’Uri Ayala, el dubte fins a última hora d’Enric Vallès i la nota positiva del retorn de Carles Mas, que podria ser fins i tot titular després d’una llarga lesió. És el primer de tres partits d’alt voltatge per als olotins, que després s’enfrontaran a l’Hospitalet i al Sant Andreu en un tourmalet que pot marcar la temporada de l’equip. Peralada Olot, un partidàs, diumenge a dos quarts de cinc de la tarda.