Un Hoquei Olot carregat de confiança rep el Sant Cugat (ds. 20h)

L’Hoquei Olot torna aquest dissabte a la competició a l’OK Lliga Plata, després del descans del cap de setmana passat. L’equip arriba més alegre i amb confiança, després d’haver aconseguit la primera victòria del curs contra el Barça B en la darrera jornada.


Aniol Mangas, jugador Hoquei Olot: “La primera  victòria va ser mot important, perquè ens ha dopant aire i motivació. Estàvem fent bé les coses i havíem merescut més, però era important sumar. I ara ho veiem tot diferent”.

Aquest dissabte l’Hoquei Olot rebrà el Sant Cugat a partir de les vuit del vespre. Un rival que coneixen bé i amb qui ja van jugar durant la pretemporada. Actualment es troben a la part mitja de la taula.

Aniol Mangas, jugador Hoquei Olot: “És un dels rivals forts de la categoria, fa anys que intenten pujar. Apreten molt a dalt, tipus Barça. A la Lliga Catalana vam jugar contra ells, ja però bé, serà un partit molt igualat, i si estem bé el podrem lluitar, sin no ho estem, no tindrem res a fer”.

Pel que fa aspectes positius i aspectes a millorar…

Aniol Mangas, jugador Hoquei Olot: “Crec que estem entrenant molt bé, amb molta exigència i això vol dir que d’aquí a tres mesos serem molt millor equip del que som ara, i llavors malament no crec que estiguem fent res en especial, si que falta efectivitat de cara a porteria i a pilota aturada portem 0 de 9, que si que ho hem de millorar, però jo crec que és cosa de dinàmiques”.

Si no hi ha baixes d’útima hora, la única baixa de l’equip serà la de Joan Sedano, que esperen recuperar-lo d’aquí a quinze dies. Des del club fan una crida a l’afició per omplir el pavelló. Estan molt contents amb el mig miler d’espectadors que solen venir, però en volen 800.