L’Olot s’emporta un punt de Peralada en un duel molt emocionant (1-1)

L’esperat derbi gironí entre la Unió Esportiva Olot i el Peralada ha conclòs amb taules. Els vermells s’han endut un punt de la seva visita a la ciutat gironina en un duel molt intens i emocionant. El dirigent visitant, Albert Carbó, tornava a la que va ser casa seva i Héctor Simón també s’enfrontava al seu exequip. L’Olot ha iniciat el matx amb ganes de ser protagonista, però la primera part ha acabat sense ocasions clares. El Peralada ho ha intentat amb llançaments des de fora l’àrea.

 

El partit ha començat frenètic a la segona part. Al primer minut, Kilian ha posat a prova Aroca amb un xut centrat i Batalla ha aturat un tir de Josu a la jugada següent. En una jugada de perill, els vermells han aconseguit obrir la llauna. Sergi Arranz, al minut 49, l’ha enlairat per sobre el porter local i ha avançat l’Olot. Bigas i, altra vegada, Arranz l’han tingut per ampliar l’avantatge. En tot cas, quan faltaven deu minuts per al final, Yousseff, amb un potent xut, ha superat Batalla i ha empatat el matx. Els vermells marxen amb un punt al sac de Peralada i la classificació segueix gairebé igual.