Adrià Moreno, nou corredor del Burgos BH: “M’ha costat tant arribar fins aquí que sabré valorar aquesta oportunitat i donar el 100%”

Adrià Moreno és clarament l’exemple de la constància i la perseverança. Amb 30 anys, debutarà la temporada que ve a l’elit del ciclisme. Per fi ha aconseguit el que venia perseguint: córrer en un equip UCI Pro. En què va pensar quan va signar el contracte per un any amb el Burgos BH?


Adrià Moreno, corredor Burgos BH: En un primer moment vaig dir-me: ja era hora! Perquè són molts anys a diferents equips i països, aconseguint bons resultats… I el cert és que cada any veia la possibilitat més petita, però em veia amb opcions de poder fer el salt.

Després d’un bon any al Team Vorarlberg austríac, equip continental, fent diversos Top10 i de la gran Volta  Portugal feta com a stagiere amb el Burgos BH (sent 13è a la general i fent top5 en dues etapes), l’equip burgalès li ha vist constància, un bon corredor per generals, escapades i a l’hora que sap treballar per l’equip. Això, i segurament les ganes que el porten a entrenar perseguint l’objectiu de ser un dia professional.

Adrià Moreno, corredor Burgos BH: Crec que m’ha costat tant arribar fins aquí, que jo crec que saben que aquesta oportunitat la sabré valorar i donaré el 100%.

Aquesta mateixa setmana Adrià Moreno viatjarà a Burgos per fer-hi una primera concentració i per parlar de calendari i objectius. El ciclista olotí ja es preparar per córrer curses que no ha corregut mai, una d’elles la Volta  Catalunya.

Adrià Moreno, corredor Burgos BH: Podré competir curses World Tour, com la Volta a Catalunya, que em faria molta il·lusió. La Volta a Espanya si tenim invitació o clàssiques com la de Sant Sebastià, a banda de competir amb equips World Tour, on hi ha els millors ciclistes del món.

Correrà amb Àlex Molenaar

Una altra gran al·licient serà córrer juntament amb un altre olotí: Alex Molenaar.

Adrià Moreno, corredor Burgos BH: ha sigut una gran casualitat i és d’agrair que puguis compartir equip amb un amic. Entrenem molts dies junts i moltes hores.

Ara només falta acabar de recuperar-se bé de la lesió al colze i a l’escafoides que es va fer fa uns mesos. Comença una temporada il·lusionant per Adrià Moreno.