A falta de l’aval del TSJC, el Govern aprova estendre el passaport COVID a bars, restaurants, gimnasos i residències

El Govern de la Generalitat ha acordat el certificat Covid a bars i restaurants, gimnassos i residències. La mesura, però, està pendent de l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. De fet, la directora del CatSalut, Gemma Craywinckel, creu que s’hauria d’anar més enllà de la restauració i aplicar-lo en espais tancats com cinemes i teatres.


En declaracions fetes a Televisió de Catalunya, Craywinckel s’ha mostrat partidària de demanar el passaport Covid per entrar a restaurants, casaments, festes i, fins i tot, teatres i cines, en definitiva, en llocs interiors on s’acumula molta gent. Craywinckel va donar per fet que el Consell Executiu aprovarà aquesta extensió dimarts.