Una setmana perquè Mieres tanqui els pressupostos participatius i l’elecció del Jutge de Pau

Mieres és a punt d’aprovar els pressupostos per al 2022. D’entre els projectes que seran prioritaris per al poble, hi destaquen els emmarcats dins del PUOSC, amb subvencions importants per fer front a infraestructures necessàries al poble.


Enric Domènech, alcalde de Mieres: “Afrontarem la climatització de l’edifici de Can Mosquera per fer-lo sostenible i que sigui un equipament útil per a la gent del poble i les associacions”.

Són dues de les actuacions més destacades des que seran els comptes de l’any vinent, però abans d’aprovar-los s’han de conèixer els resultats dels pressupostos participatius, que encaren els seus darrers dies de votació.

En paral·lel a aquesta votació, també s’està decidint la figura del proper Jutge de Pau del poble. Mieres és un dels únics municipis de Catalunya -si no l’únic- que deixa aquesta elecció en mans de la ciutadania en comptes d’aprovar-ho directament en sessió plenària. Hi ha dues candidatures per exercir en els propers anys de figura mediadora entre particulars i desenvolupar tasques administratives pròpies de les competències del càrrec.

x