El Club Dards Olot es proposa situar-se entre els tres primers de Catalunya per equips i competir internacionalment de forma individual

Des de fa uns mesos els dards han tornat a la presencialitat en les diverses competicions i el Club Dards Olot està oferint el seu nivell habitual. Al juliol es va imposar al Campionat Català per equips disputat a Olot, encara del 2020, i el mes d’octubre es va endur l’edició d’aquest 2021. Des de fa unes setmanes els olotins estan jugant la Lliga catalana, a la Divisió d’Honor, i de moment són segons amb 3 victòries i una derrota. L’objectiu que es proposes és situar-se al podi. La bona notícia és que aquesta disciplina està creixent i mica en mica van apareixent nous equips.


Josep Arimany, Club Dards Olot: L’última lliga que vam jugar erm 9 equip i ara, després de la pandèmia, som 12. I per les altres competicions que haurem de jugar durant la temporada, és molt possible que s’hi afegeixin nous equips. 

Aquest cap de setmana tres integrants del club olotí: Carla Arimany, Lorena Calzada i el mateix Josep Arimany disputaran la primera competició internacional post COVID per a ells. I és que paral·lelament a la lliga, els tiradors i tiradores busquen fer punts pel rànquing federatiu, per a anar a grans competicions internacionals.

Josep Arimany, Club Dards Olot: Del 26 al 28 de novembre hi ha l’Italian Grand Masters, amb dues proves individuals. Hi anirem 20 esportistes de la Federació Catalana.

Això sí, per veure una nova edició del World Master, el mundial d’aquest esport, caldrà esperar al 2022, donat que el del 2021 s’ha suspès. De moment hi ha un tirador del Club Dards Olot classificat, tot i que és possible que algun altre s’hi classifiqui, ja que hi haurà el doble de participants de l’habitual.

Josep Arimany, Club Dards Olot: Nosaltres tenim en Guillem font, del club, que està classificat, ja, per jugar aquest World Màster.

Temporada més que en marxa doncs, pels dards. Nou curs en marxa, doncs, pels 24 esportistes que conformen el Club Dards Olot.

 

 

 

x