El Torró Amic del 2021 destinarà la recaptació a la prevenció de les malalties mentals

Jordi Ferrer, propietari de Ferrer Xocolata: Les tres primeres edicions han anat super bé. Estem en aquell punt que la gent se l’espera. No demanen si aquest any farem el Torró Amic, sinó a on anirà destinat aquest any tot el que es recapti.


La iniciativa solidària ‘Torró amic’ de Ferrer Xocolata i Olot Televisió encara aquest any la quarta edició d’un projecte que no para de créixer any rere any. Enguany, cinc dels quinze euros que val el Torró Amic aniran destinats a la prevenció de les malalties mentals, a càrrec de l’Associació El Paraigua. Un aspecte que ha donat molt a parlar, a causa de la pandèmia i que, fins i tot, serà el protagonista de la Marató de TV3.

Jordi Ferrer, propietari de Ferrer Xocolata: El Paraigua és una entitat que reuneix els familiars o pares de pacients que pateixen aquestes malalties mentals.

L’entitat treballa en l’àmbit de tota la Garrotxa i té la voluntat de donar suport a familiars de persones amb una malaltia mental per millorar-ne la qualitat de vida. També pretén sensibilitzar la societat sobre la problemàtica que envolta la malaltia mental i, sobretot, lluitar contra l’estigma de les malalties mentals. Per aconseguir el Torró Amic, només cal adreçar-se a Ferrer Xocolata, a la plaça de l’Àngel d’Olot, i demanar el torró on hi ha dibuixat el logotip de l’entitat El Paraigua. Es posarà a la venda aquest divendres.

x