La llevantada deixa una bona quantitat de litres a la Garrotxa i s’espera neu en alguns dels cims més alts de la comarca durant les properes hores

Dia de pluges i de paraigües pels carrers. Segona jornada de la llevantada a casa nostra, que ha deixat precipitacions constants des d’aquest dimarts.


La pluja continuarà durant les proeres hores tot i que a la garrotxa no hi frà els estralls, amb pluges torrencials que han afectat a altres zones de Catalunya, com per exemple a les Terres de l’Ebre, a Tarragona. A la nostra comarca s’han registrat registres importants de pluja, com els 44 litres per metres quadrats des d’ahir i fins a mig matí d’avui a El Mallol o els més de 35 litres per metres quadrat a Olot. Menys pluja a l’Alta Garrotxa i zones baixes porpres. A Castellfollit de la Roca s’han registrat 25 litres per metre quadrat. La previsió, és que les pluges continuïn fins demà i que faci més fred.

Luismi Pérez, meteoròleg: Una pluja benvinguda a la comarca i repartida. Ha estat uniforme i sense estralls. Aquest dijous encara tindrem llevantada i deixarà més aigua a les Gavarres i a la Costa Brava. Demà aquí a la Garrotxa seran pluges més intermitents. El que si ve més fred, i possibilitat de nevades durant les properes hores al Puigsacalm i als cims de l’Alta Garrotxa.