Carlos Carrizosa (Cs) denuncia inseguretat al barri de Sant Miquel i una voluntat reduccionista “ideològica” de la variant en la seva visita a Olot

El president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, va passejar ahir pel barri de Sant Miquel d’Olot, juntament amb els representants del partit de la ciutat Toni Fierro i Santi Vizern, on va denunciar que hi ha problemes amb baralles.

Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciutadans: “La seguretat no és de dretes ni d’esquerres i un partit liberal ha d’afavorir la llibertat de les persones”.

Durant la seva visita a la ciutat, Carrizosa també va reunir-se amb representants de l’associació d’empreses Euram Garrotxa. El president del grup parlamentari de Ciutadans considera que la variant d’Olot podria afavorir tant els veïns, com els treballadors i les empreses, i va lamentar que, per qüestions ideològiques de minories, va assegurar, es vulgui tendir al decreixement.

Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciutadans: Ara diuen que volen un sol carril d’anada i de tornada, i això, segons entenem nosaltres, és per una qüestió merament ideològica”.

Carrizosa també va tenir paraules per a l’Ajuntament d’Olot, del qual critica que no hi hagi banderes a la façana, i va denunciar que l’equip de govern no compleix la llei de símbols. A més, ha exigit la retirada del mural cedit a l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa, que desprestigia la Guàrdia Civil i la Policia Nacional sense que el PSC faci res per impedir-ho, va dir.

Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciutadans: Li demanem a l’alcalde d’Olot, el senyor Pep Berga, que compleixi la llei perquè això és respectar al conjunt dels olotins”.

El líder taronja ha defensat la captació dels fons europeus Next Generation i ha lamentat que els pressupostos no responguin a interessos de les empreses sinó de la CUP, va assegurar. També va reclamar una atenció prioritària per al comerç i els restauradors que han patit a causa de la pandèmia.

x