Els equips A i júnior del CPA Olot participen aquest dissabte al Catalunya Stars (17h, Olot TV)

El Club Patinatge Artístic Olot posarà la cirereta al pastís d’una temporada 2021 immillorable amb la participació al Catalunya Stars, que arriba a la quarta edició i que es disputarà al pavelló de Fontajau de Girona. Una competició que serveix per fer el tancament de les coreografies de l’any en curs, però també per aquelles patinadores, que salten de categoria o es retiren.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: És una espècie de competició però realment és una festa del patinatge català, que barreja moltes categories (grups xou, solo, parelles). I és una manera de trobar-nos patinadors de diferents categories que durant la temporada competim en circuits diferents.

La competició estarà protagonitzada per molts de els millors equips i patinadors catalans del moment, medallistes mundials i campions d’Europa, repartits en tres grups: vermell, blau i groc. El CPA Olot hi estarà representat amb dos grups de xou: el júnior i l’equip A. L’equip A estarà al grup vermell, juntament amb el Tona o Pere Marsinyach, entre d’altres; mentre que l’equip júnior estarà al grup blau, amb el CPA Girona, Carla Estrich i Pau Garcia, entre d’altres.

Paral·lelament, i després d’assaborir el nou títol mundial, el primer equip del CPA Olot ja ha reprès els entrenaments amb la nova coreografia.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: de moment van bé els entrenaments, hem tingut molt de temps  ens agafem la temporada 2022 de manera relaxada. Estem avançant amb tots els grups del club i esperem estar a punt per l’inici de la competició, l’any que ve.

El Catalunya Stars es disputarà dissabte i es podrà seguir en directe per Olot Televisió a partir de les cinc de la tarda.

x