L’Hoquei Olot busca, davant el líder, el tercer partit consecutiu puntuant

L’Hoquei Olot vol seguir puntuant a la lliga. Tot i l’empat amb regust amarg del cap de setmana passat, quan tenia el partit molt ben encarrilat, els de Jordi Garcia volen sumar la tercera jornada seguida sense perdre i aquest dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre visiten la pista del líder Vilafranca, un equip que encara no ha perdut aquest curs i que només ha cedit un empat en cinc jornades.

Jordi Garcia, entrenador Hoquei Olot: Estem en un grup molt competit. Que tots els partits són molt igualats, però estem competint tots els partits amb plantilles d’OK lliga. Només puc felicitar als nanos i seguir empenyent cap endavant.

L’equip busca controlar aquells moments de partit que requereixen actuar d’una manera molt concreta, per tal que no es desencadenin situacions com la del dissabte passat, que amb un avantatge de tres gols, van haver d’acabar apretant per aconseguir l’empat.

Jordi Garcia, entrenador Hoquei Olot: Hi ha coses a millorar, sobretot el saber estar a la pista en moment que has d’aguantar un resultat. O inclòs, veure quan podem ampliar encara més l’avantatge, saber atacar tal com toca per seguir fent més llarg l’avantatge.

Sigui com sigui, la imatge que va donar l’equip durant una gran partit del partit contra el Sant Cugat va ser més que bona i l’equip demostra estar amb més confiança respecte les primeres jornades del campionat.