Sant Jaume de Llierca reactiva la programació d’hivern

L’encesa de llums donarà el tret de sortida al Nadal a Sant Jaume de Llierca. L’onze de desembre se celebrarà el Mercat de Nadal amb activitats per als més menuts. Tot seguit, per Santa Llúcia, el poble celebrarà un dinar amb espectacle i exposició posteriors. Contes per als més petits i activitats solidàries en col·laboració amb la Marató s’aniran succeint al poble. Una de les activitats més esperades, el Sopar de Cap d’Any, no es podrà fer, però al gener sí que hi haurà Carter Reial i Cavalcada.

Lourdes Barris, regidora de Cultura de l’Aj. de Sant Jaume de Llierca: “Amb molta il·lusió i ganes de retrobar-nos amb els veïns i amics del poble. Fa temps que no ens trobem i esperem poder anar fent activitats”.

Pel què fa a les entitats, s’han organitzat també esdeveniments concorreguts cada any i que es podran recuperar amb les mesures sanitàries adequades.

Maria Vila, regidora de Participació Ciutadana de l’Aj. de Sant Jaume de Llierca: “Hi ha moltes entitats a Sant Jaume i és important que mantinguin viva l’activitat”.

Es pot consultar tota la programació a la web de l’Ajuntament, amb activitats per a tots els públics.