Com obtenir el certificat COVID a través de La Meva Salut

Per aconseguir el certificat covid i accedir a establiments de restauració, gimnasos i residències, cal accedir al web La Meva Salut, i un cop allà, cliclar en l’apartat ‘Vacunes i certificat Civid UE’.

Aquí, de forma senzilla, es pot descarregar el codi QR en format PDF, un format que es pot guardar al mòbil i mostrar-lo cada cop que accedim a un establiment amb accés restringit per la mesura. També hi ha la possibilitat d’imprimir-ho en paper. Es tenen d’aquesta manera diferents opcions per guardar i mostrar el certificat a l’entrada dels locals de la manera que prefereixi o li sigui més còmoda a l’usuari.

També hi ha la possibilitat de no descarregar-se’l i consultar-lo en el moment a l’aplicació de La meva Salut. També es pot demanar presencialment, als centres d’atenció primària poden facilitar el document. En la vacunació, es pot sol·licitar tot just després de rebre la dosi, i serà vàl·lid després de 14 dies a partir que es tingui la pauta completa per accedir a bars, restaurants, gimnasos i residències.