El festival Lluèrnia s’acomiada dissabte incorporant instal·lacions de foc

El festival Lluèrnia d’Olot encara la recta final de la desena edició, després de més de dues setmanes en marxa. Dissabte, les instal·lacions de llum que hi ha escampades per diferents espais naturals i urbans de la ciutat, s’hi afegeix l’element més efímer de la festa: el foc.

S’hi podran veure sis noves instal·lacions, situades a l’entorn del riu Fluvià, que compten amb la participació de diverses entitats. Destaquen les intervencions en diversos ponts del riu, o la participació de les residències d’avis de la ciutat. D’aquesta manera, el Lluèrnia tanca la celebració del desè aniversari recuperant la màgia de les flames, que havia perdut amb el canvi de model de l’any passat. El programa d’instal·lacions es pot consultar al web www.lluernia.cat.

x