La UE Olot engega una iniciativa per visibilizar causes i situacions a través del futbol

La Unió Esportiva Olot s’ha implicat a fons amb la jornada del 25N, dia internacional contra la violència masclista.  L’entitat olotina ha donat visibilitat a la importància de celebrar aquesta jornada a través de les xarxes socials i col·locant el partit de l’equip sènior femení, de Primera Catalana, el diumenge a l’Estadi Municipal, a dos quarts de set de la tarda, un cop hagi finalitzat el duel entre la Unió Esportiva Olot i l’Hospitalet. Des del club asseguren que també es bolcaran amb altres jornades i dies internacionals durant l’any, com per exemple el dia internacional de les persones amb discapacitat, amb l’objectiu de donar visibilitat i conscienciar a seguidors i gent del club i portant a la pràctica, així, la tasca social que promou la Unió Esportiva Olot i la seva fundació.

Nuri Fité, vicepresidenta àrea social UE Olot: La idea és celebrar al llarg de l’any una sèrie de dies internacionals que defensen diferents causes i situacions, tot aprofitant la potència del futbol i de la UE Olot, per traslladar-ho a gent del club, socis i aficionats, i a la societat en general, una conscienciació davant aquestes causes. Per molt que hàgim avançar en termes de violència, queda molt a fer, i un primer pas és la conscienciació i canvi de conductes.

Laia Puig, capitana sènior femení UE Olot: Per nosaltres és important que el club ens doni l’oportunitat de jugar a futbol a l’estadi per causes com aquesta i és important, també, per donar més visibilitat al futbol femení.