La UE Olot rep l’Hospi amb la possibilitat que Carles Mas jugui d’inici

La Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda l’Hospitalet a la lliga. Un Hospi que arriba amb bona dinàmica: setens a la lliga i sense perdre cap dels darrers tres partits. Un partit que Albert carbó qualifica de derbi de la categoria i d’equips que lluiten per ser campions.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: És com si diguéssim el derbi de 3a divisió, dels equips que volen quedar campions. L’any passat era un partit de 2b, però el d’aquest diumenge no serà un partit de 3a… Són futbolistes molt talentosos, espacialment al mig del camp, amb experiència en categories superiors. Ells arriben en el seu millor moment de la temporada però crec que nosaltres també.

L’equip només compta amb la baixa d’Oriol Ayala, que evoluciona bé de la lesió i que esperen tenir-lo en un parell de jornades. Sobre el retorn a la titularitat de Carles Mas…

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Les sensacions que transmet  Carles Mas són bones i pot estar d’inici.

Un Olot que tot i no sumar de tres en tres setmana rere setmana, es troba en confiança i ha trobat estabilitat: més sòlids en defensa i còmodes sense i amb pilota. Segons Carbó, ell i els seus jugadors es marquen arribar a Nadal com a campions d’hivern.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Volem arribar a Nadal i ser campions d’hivern.