L’espectacle d’Els Carbonell arriba a Olot en el marc del Festival El Petit Format

Janot i Sergi Carbonell, pare i fill d’Els Carbonell: Encara que no ho sembli som pare i fill.

Sergi Carbonell, músic: Jo, en Sergi, soc músic, el meu pare sempre ha estat vinculat al món del teatre, com a director, actor… I no havíem fet mai res, i fa un parell d’any el pare em va proposar fer alguna cosa junt, i vam fer Els Carbonell, un espectacle de poesia i música.

I de tot això en va néixer una unió brillant.

Janot Carbonell, pare i fill d’Els Carbonell: Quan jo li vaig proposar vam fer un llistat de poemes i cançons que ens agradaven i en vam triar uns quants. I jo vaig fer una dramatúrgia per explicar història, una mena de fil conductor.

I és que l’espectacle d’Els Carbonell és senzillament això: històries i vivències de pare i fill musicades a través d’escrits, majoritàriament, d’autors, i algun poema personal. Un viatge al temps carregat d’emocions i que desenes d’olotins va poder gaudir aquest dijous a la Sala Torin.

Janot Carbonell, pare i fill d’Els Carbonell: Per mi això, aquest espectacle, amb ell i els seus companys de Txarango, és un regal.

Aquest cap de setmana, traca final del Festival El Petit Format: dissabte, amb ‘El bon policia’, ‘Estigmes’ i ‘Bildeberg’; i el diumenge, tancament amb ’Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard)’.