L’Hoquei Olot juga de tu a tu contra Vilafranca però se’n va sense premi (3-1)

L’Hoquei Olot tenia aquest dissabte el difícil repte de plantar cara el líder de la lliga: un Vilafranca imparable, destacat a la classificació amb cinc victòries, un empat i cap derrota. Els de Jordi Garcia, però, van jugar de tu a tu davant l’equip del Penedès.

Xavi Aragonès va obrir la llauna a l’inici del partit, en una gran acció individual. El mateix Aragonès va tenir la opció de posar el 2 a 0 a l’electrònic, però la falta directe va acabar rebotint al pal. Un dels millors de l’Hoquei Olot va ser sens dubte el porter Guillem Raurell, que va aturar tot i més per mantenir vives les opcions del seu equip d’empatar el duel i seguir lluitant per la victòria. L’avantatge local es va ampliar amb el gol de Gabriel Villarès. Els de Jordi Garcia, però, aconseguirien escurçar distàncies, gràcies a aquesta diana de Joan Mangas, que posava el 2 a 1. L’equip mantenia les esperances de puntuar. Però va ser Joan Vázquez qui va rematar el partit en aquesta jugada, la del 3 a 1. Partit defensiu, amb pocs gols i victòria local. Partit especial, també, per Joan i Aniol Mangas, que tot i perdre el seu pare aquesta setmana van estar presents al partit d’aquest cap de setmana. Derrota de l’Hoquei Olot però confirmació, una jornada més, que els de Jordi Garcia poden jugar de tu a tu davant qualsevol rival de la categoria.