La 10a edició del Lluèrnia conclou amb l’espectacle ‘Tempus Fugit’ a les Fonts de Sant Roc

L’espectacle ‘Tempus Fugit’, a càrrec de Pim Pam Pum Foc!, va significar una de les últimes mostres del festival del foc i de la llum, el Lluèrnia. Centenars de persones, de la comarca i d’arreu del territori català, van acostar-se a les Fonts de Sant Roc per presenciar una obra que convidava a deixar-se portar pel pas del temps. Un temps fugisser i que se’ns escapa.

Els visitants també van poder gaudir d’altres obres, com per exemple, la situada davant de la Residència del Tura. ‘La gent gran per una societat solidària on els drets humans i fonamentals siguin per a tothom’ era el missatge principal de l’obra ‘Sortir a la llum’. L’obra també es va construir a la Residència Montsacopa i a la Residència La Caritat. També es va poder apreciar l’obra ‘Ponts de llum’, per il·luminar els ponts sobre el riu Fluvià. Ha sigut representada de forma diferent al Pont de les Mores, per la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, al Pont de Colom, pels Esplais de la Garrotxa, i al Pont de Sant Roc, per l’Associació de Veïns. El festival ha tingut una durada de 16 dies amb instal·lacions arreu de la ciutat i que han implicat l’actuació i activitat de diverses entitats i col·lectius. Una desena edició que tanca amb una bona valoració i una bona rebuda per part del públic.