Un gol a l’últim minut de l’Hospitalet condemna el bon partit de la Unió Esportiva Olot (0-1)

La Unió Esportiva Olot ha perdut el partit contra l’Hospitalet aquest diumenge a la tarda en l’última jugada i al minut 93. Una contra definida per Ripoll després d’un llançament que s’ha estavellat al pal esquerre de la porteria defensada per Batalla ha condemnat el bon partit que havien jugat els vermells. El partit ha començat amb molta energia. Al minut 3, Batalla ha enviat a córner una bona rematada de Joel Lasso. Al minut 8, Batalla ha rematat de cap un córner i el porter visitant l’ha tret just sobre la ratlla de gol. Uns minuts més tard, una bona jugada individual de Killian ha fet lluir Nil. L’Olot gairebé estrena l’electrònic poc abans de la mitja hora, amb una recuperació dins l’àrea, que Arranz no ho ha pogut aprofitar. Al minut 35, Arranz l’ha tornat a tenir rematant una centrada de Ferrón que ha marxat fora per ben poc. Abans d’arribar el descans, Méndez també ha tingut l’oportunitat d’avançar l’Hospitalet, però no ha pogut ser.

A la represa, el fred s’ha convertit en el vertader protagonista. La segona meitat començava amb una temperatura de 5 °C en un Estadi Municipal que ha comptat amb 488 espectadors. Killian ha disposat d’una de les primeres ocasions amb una rematada que s’ha passejat per l’àrea petita al minut 51. Els millors minuts de l’Olot han arribat poc després. ArranzFerrón i, altre cop, Killian, ho han intentat, però la sort no estava a favor dels vermells. Al minut 88, Zaka no ha arribat per centímetres a una bona centrada de Callís, que ha entrat al segon temps juntament amb Moha, Enric Vallès i Ferri López. L’àrbitre ha afegit tres minuts al partit i, en el darrer, una pèrdua de l’Olot ha provocat un contraatac que, com mencionàvem anteriorment, ha significat una dura derrota per a la Unió Esportiva Olot. Els d’Albert Carbó perden, d’aquesta forma, el lideratge, amb un punt menys, respecte al Girona B, el Peralada i el Vilafranca.