L’hospital d’Olot acull la 1a Jornada entre centres sanitaris i universitaris de la Catalunya Central

Dissabte al matí, la seu de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa va acollir la primera Jornada entre centres sanitaris i universitaris de la Catalunya Central, tot plegat amb l’objectiu de compartir una reflexió conjunta sobre com millorar la qualitat docent, investigadora i assistencial i aprofundir en la interrelació entre professionals acadèmics, assistencials, investigadors i gestors del territori.

Ramon Pujol, degà Facultat de Medicina de la U-Vic – UCC: Aquesta trobada va ser una iniciativa de la Facultat de Medicina en conjunció dels centres mèdics assistencials de la Catalunya Central. Posem en comú la formació dels estudiants de medicina, per tal que ens posem d’acord tots els professionals sanitaris amb la facultat de medicina i intercanviar l’experiència que tenim, i com podem millorar de cara al futur.

La jornada, va comptar amb diverses taules rodones a càrrec de personalitats del món de la salut, com ara Marina Geli, directora general de la FESS, Sara Manjón, gerent del Consorci Hospitalari de Vic o Josep Maria Padrosa, gerent de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.

Ramon Pujol, degà Facultat de Medicina de la U-Vic – UCC: Les taules rodones van, la primera sobre què poden aportar les facultats de Medicina als centres assistencials, la segona què poden aportar els centres assistencials a les facultats, i per últim com podem millorar la recerca treballant conjuntament. Hem convidat alguns professors de fora de Catalunya Central perquè ens expliquin la seva experiència.”

La primera edició d’aquestes jornades, ha comptat amb més d’una vuitantena d’inscripcions.

Ramon Pujol, degà Facultat de Medicina de la U-Vic – UCC: “Hi ha idees noves, hi ha coses que ens permetrà segur millorar de cares al futur. El nostre objectiu és que es formin els millors metges possibles.”

En aquest moment, la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya compta amb 485 alumnes, 150 professors i un centenar de col·laboradors docents.

 

x