L’empresària garrotxina Anna Navarro, distingida amb la Creu de Sant Jordi

Ho hem sabut aquest mateix migdia. La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha anunciat que la Generalitat ha acordat aquest dimarts donar la Creu de Sant Jordi a vint persones i deu entitats, entre les quals l’olotina Anna Navarro.


Enguany hi destaquen personatges de molts sectors com la pilota d’Or Alèxia Putellas, el jugador de bàsquet Pau Gasol, el dibuixant Franciso Ibáñéz, el grup musical Els Pets, i l’empresària i promotora cultural Mariona Carulla. ÉS un reconeixement més, i possiblement el més sonat i prestigiós fins ara, que rep la vicepresidenta de producte, mercats internacionals, infraestructura global i glocalització de Procore Technologies. Navarro va ser escollida, l’any passat, la dona més influent del món en l’àmbit tecnològic.

 

x