Els alumnes de l’Escola Joan XXIII elaboren un calendari d’advent especial al restaurant B-Creck

Aquest és el calendari d’advent del B-Creck Olot. Enguany ha seguit endavant la tradicional col·laboració entre el B-Crek i l’Escola Joan XXIII per exposar un pessebre fet pels alumnes als restaurants. Una tradició que té lloc cada any, gairebé des dels inicis de l’empresa. El calendari l’han construït els alumnes d’Integra.


Josep Maria Nogué, gerent de B-Creck: Tornar als orígens. El client diari crec que ho valora molt, perquè és un tema de reconeixement per a tota la societat olotina.

Al darrere de cada finestreta, hi ha els diorames que han estat elaborant els alumnes dels diferents cursos de l’Escola Joan XXIII. Estan fets amb materials unitaris i amb dibuixos dels mateixos alumnes que s’han digitalitzat.

Mamhid Multani, alumne: Hem fet unes caixes en profunditat. Hi ha el calendari d’advent i a dins representa que és el pessebre. Vas traient i a dins hi ha una sorpresa.

Ivan Bonet, alumne: Hem dibuixat primer i després els hem pintat. Al final ho vam enganxar.

L’any passat, la col·laboració no es va aturar i els alumnes també van buscar la manera de reinventar-se i van adaptar el pessebre. Enguany, el calendari d’advent acapararà totes les mirades.

x