Canvi de rumb al femení de la UE Olot per capgirar la dinàmica

No està sent una temporada fàcil pel primer equip femení de la Unió Esportiva Olot, que només ha pogut guanyar un dels nou partits que han jugat al grup segon de la Primera Catalana i es troben en posicions de descens, tot i dur algun partit menys que les rivals. Tot i així, el factor Estadi Municipal va fer, el passat cap de setmana, que competissin de tu a tu contra el Seagull de Badalona, quartes classificades a la lliga, tot i perdre per un gol a dos.


Un altre factor que deixa entreveure un canvi de rumb és el relleu a la banqueta. Des de fa unes setmanes Albert Casadevall ja no és l’entrenador. Alba Prat, capitana de l’equip però lesionada de llarga durada, i el coordinador de la secció femenina, Cristian López, són els qui s’han posat a dirigir l’equip des de fa unes setmanes.

Laia Puig, jugadora femení UE Olot: El canvi d’entrenador és molt positiu, no hi havia gaire feeling amb l’altre entrenador i no portàvem gaire bona ratxa. I ara amb en Cristian i l’Alba, ens ajuden molt. I amb l’Anna havent set capitana, ens coneix i ens dona confiança.

Ja fa un parell de temporades que el femení de la Unió Esportiva Olot està vivint un relleu de jugadores i, aquesta, podríem dir que és una temprada més d’adaptació. Tenen una plantilla curta i fins el moment no els estan ajudant les lesions: actualment tres jugadores estan lesionades de llarga durada.

Laia Puig, jugadora femení UE Olot: Tenim un bon equip, estem unides, però les lesions ens impedeix ser l’equip que voldríem ser. Esperem anar incorporant jugades que tornin de lesions, o de fora, i que ens ajudi a remuntar.

Aquest cap de setmana les olotines rebran el sant Quirze, que ve de perdre en les darreres dues jornades.