El 3a masculí del CB Vall d’en Bas és l’equip en forma de La Garrotxa

Des de l’inici de les lligues, un dels equips de la comarca que demostra estar més en forma és el Tercera masculí de Club Bàsquet Vall d’en Bas. El seu inici de lliga està sent, senzillament, excel·lent, amb set victòries i cap derrota.


Pau Marguí, entrenador CB Vall d’en Bas: L’inici, doncs això, molt interessant. Amb moltes ganes per part de tots, entrenant com mai i els resultats estan seguint aquesta línia de treball.

En la darrera jornada van tenir feina per partida doble: derbi davant l’Escola Pia i visita al Ceset B. Dues victòries que els van situar com a líders del seu grup. L’equip aquesta temporada el conformen una barreja de jugadors que ja fa anys que estan al club amb joves de la base que estan aportant d’allò més. Això, i un nou entrenador. De moment l’en Bas es proposa jugar bé i si a les darreres jornades es veuen amb opcions, atacar l’ascens de categoria.

Pau Marguí, entrenador CB Vall d’en Bas: Els objectius, de moment, és estar al més amunt possible, jugant al màxim bé que pugem. Bàsquet poc sistematitzat però amb moltes lectures i integrar tots els participants de l’equip. I això ens permet estar a la part alta i pujar, doncs perfecte.

Aquest cap de setmana el Club Bàsquet Vall d’en Bas descansa, però la setmana següent visita la pista del Porqueres, l’altre equip en forma de la lliga. Sumen els mateixos punts però amb un partit més.

x